DOMOV
TRENING
POŠKODBE
HRANA
OPREMA
TEKAŠKE SKUPINE
TEKAŠKE DELAVNICE
NEGA HRBTENICE
TEKAŠKI DNEVI
TEKAŠKA POPOTOVANJA
TEKAŠKI TABORI
TEKAŠKI MARATONI
RAZMISLEKI, ...
ZA PODJETJA
KOLEDAR 2020
TEKAŠKA OBVESTILA
KONTAKT
Hvar, tekaški tabor, februar 2015

Na svet je dobro gledati iz lepe plati. Zato zagotovo ne moremo za nobeno tekaško pot reči, da je grda. Že to, da lahko tečemo po njej, je zelo lepo. To, da lahko tečemo, je velika naklonjenost sreče. Ampak, če želimo iz prestiža izbrati res izjemne poti, potem ne moremo izpustiti dalmatinskega otoka Hvar. Na našem tekaškem taboru smo si privoščili tri poti. Prva nas bo vodila iz središča mesta Hvar po naravnem parku Pelegrin, druga po izjemno lepi razgledni cestici po južni strani otoka in tretja po Starograjskem polju. Privoščili pa smo si tudi pohod v čudovito naravo, skozi zapuščene vasi malo in veliko Grablje. Vsaka pot skriva v sebi mnogo zakladov, ki so nas očarali in začarali.

Poglej filmček iz drugega termina:Poglej filmček iz prvega termina:
...

Nastanjeni bomo v prostornih sobah čudovitega hotela Park v središču mesta Hvar. V njihovi kuhinji bodo pripravljali gurmanske zgodnje večerje samo za nas, za zajtrk pa jim bomo pomagali, da nam bodo pripravili tudi kaj še bolj zdravega za še boljši tekaški korak. V času ko bo v Ljubljani še mraz, si bomo tu na Hvaru že lahko privoščili tople sončne žarke ob kavici na trgu. Opazovali bomo kako živijo domačini, ko na otoku še ni turistov. Vohali bomo cvetoči rožmarin in nabirali divje pomaranče. Tako kot vsako leto nas bodo tudi tokrat čakali Hvarski maserki, katerim bomo lahko prepustili naše utrujene mišice. Privoščili si bomo tudi predavanje o Hvaru.

Za prevoz do Splita, se bomo povezali med seboj in napolnili prosta mesta v avtih in kombiju.

V Splitu bomo lahko parkirali na varovanem parkirišču naše avtomobile in se z hidrogliserjem odpeljali na Hvar. Seveda pa lahko gremo na Hvar tudi z avtomobili.

Cena:
hotel (polpenzion) 35 EUR x 5 = 175 EUR
tekaški program 70 EUR

Na voljo sta dva termina:

(1) 17. 2. 2015 - 22. 2. 2015 (od torka do nedelje)

(2) 23. 2. 2015 - 28. 2. 2015 (od ponedeljka do sobote)


Cena hotela za otroke je manjša. Tekaški program je brezplačen. Prosim piši na mail za dodatno inf. o ceni.

Kdor ne bo koristil tekaškega programa, poravna samo strošek hotela.

Pri prijavi nakaži 70 EUR na TRR Športnega društva Mladi up, Gornji trg 33, 1000 Ljubljana. Strošek hotela poravnaš v gotovini na recepciji na Hvaru
.

Prijavi se tu:


Redno treniramo, da vsak dan zmagujemo! Mi ne treniramo zato, da bomo bolje tekmovali. Mi bomo tekmovali zato, da bolje treniramo. Treniramo pa zato, da lepše živimo.

Urban Praprotnik,
prof. šp. vzg.