DOMOV
TRENING
POŠKODBE
HRANA
OPREMA
TEKAŠKE SKUPINE
TEKAŠKE DELAVNICE
NEGA HRBTENICE
TEKAŠKI DNEVI
TEKAŠKA POPOTOVANJA
TEKAŠKI TABORI
TEKAŠKI MARATONI
RAZMISLEKI, ...
ZA PODJETJA
KOLEDAR 2019
TEKAŠKA OBVESTILA
KONTAKT
Tekaško popotovanje iz Ljubljane do Kopra, 20. in 21. junij 2015

Pot iz Ljubljane do Kopra je po stranskih potehi dolga 127 km. Daje pa neskončno število prijetnih pogledov na zelene travnike, polja, gozdove, modro nebo in še bolj modro moje, ki se nam je prikazal na obzorju pred Črnim Kalom.


Poglej si filmček in uživaj z nami.Prvi dan smo tekli iz Tivolija v Ljubljani proti Barju skozi kraje Vnanje Gorice, Notranje Gorice, Bevke, Blatna Brezovica, Sinje Gorice, Vrhnika, Stari Maln, Strmica, Jerinov Grič, Logatec, Kalce, Gorenje, Bukovje, Predjama, Landol, Šmihelj, Brezje, Razdrto.


Drugi dan smo tekli iz Razdrtega skozi Laže, Senožeče, Gabrče, Famlje, Škoflje, Naklo, Matavun, Dane, Pared, Kačiče, Rodik, Kozino, Klanec, Ocizlo, Petrinje, Črnotiče, Črni Kal, Rižano, Cepke, Dekane, Bertoke in svečano smo pritekli v Koper.Komu zvoni? Meni zvoni! Ne smem odlašati s tem, kar je dobro in prav. Dobro je, če se počutim zadovoljnega. Prav je, če delam dobre reči. Tečem, ker se pri teku in po njem počutim bolj zadovoljnega in sem naredil nekaj dobrega za svoje telo.

Urban Praprotnik,
prof. šp. vzg.